Шановні абоненти «Житомирводоканалу», звертаємось до вас із проханням сплачувати за спожиті послуги. Загальна заборгованість населення за послуги водопостачання та водовідведення наразі становить 40 млн грн. До порівняння, минулого року заборгованість у цей період становила 32 млн грн. Лише за минулий місяць водоканал недоотримав від населення 4 млн грн. І це у той час, коли сфера водопостачання та водовідведення, як ніколи, потребує підтримки кожного громадянина, адже від того, чи усі ми сплатимо кошти за послуги, які нам були надані, залежить, чи водоканали матимуть кошти на те, щоб закупити реагенти для знезараження води, чи зможуть вони сплатити за електроенергію, що витрачається на підготовку води, чи вистачить у підприємств, які забезпечують водопостачання та водовідведення, коштів на придбання усіх необхідних матеріалів для ремонту водопровідних і каналізаційних мереж, чи зможуть водоканали виплатити зарплату тим, хто забезпечує водопостачання та водовідведення у цей тяжкий час.

     Для того, щоб ви могли стежити за станом свого рахунку та здійснювати платежі онлайн, ми запровадили сервіс «Особистий кабінет», у якому ви можете:
  • ознайомитися із актуальними тарифами;
  • швидко і зручно сплатити за послуги водопостачання та водовідведення у режимі онлайн;
  • завантажити і роздрукувати квитанцію про сплату у форматі pdf;
  • переглянути історію оплати, починаючи з 2018 року;
  • отримувати розсилку на пошту, яка нагадає про вчасну передачу показників лічильника та зміну поточного балансу;
  • в одному кабінеті є можливість передати показники лічильників 5 домогосподарств, а тому ми будемо дуже вдячні вам, якщо ви допомагатимете своїм батькам, бабусям і дідусям передавати показники лічильника та сплачувати за послуги, адже для них часто це непросто, а ви витратите на обслуговування їхнього рахунку кілька хвилин.
     Покрокову інструкцію реєстрації в особистому кабінеті – знайдете за посиланням:

 https://vodokanal.zt.ua/news/reestracia-v-osobistomu-kabineti-kp-zitomirvodokanal

     Відеоролик, у якому у доступній формі роз’яснено питання реєстрації, можна переглянути на нашому Youtube-каналі:

 https://www.youtube.com/watch?v=IFqVWEyyuC0

     Зверніть увагу, що сплатити за послуги водопостачання та водовідведення можна карткою будь-якого банку також через платіжні сервіси Приват 24 та iPay. Ці платіжні інструменти ви знайдете, перейшовши за посиланням:

https://vodokanal.zt.ua/oplatyty-onlayn

     Запорука нашої стабільної роботи – вчасно сплачені вами рахунки за спожиті послуги. Ми працюємо заради вас!