З кожним днем усе більша кількість житомирян встановлює лічильники води, бо, по-перше, це економічно вигідно, по-друге, дозволяє контролювати витрати води. Зараз ми, як ніколи раніше, маємо бути максимально ощадливі у водокористуванні, адже Житомир переживає найбільшу водну кризу у своїй історії — наше єдине джерело водопостачання, річка Тетерів, наповнена на 38% від норми. Кожен із нас у середньому використовує близько 700 — 1000 літрів на тиждень. Абоненти, у яких встановлені лічильники, використовують щонайменше на 10 — 15% менше води, позаяк люди схильні цінувати те, за що вони платять. Ми рекомендуємо усім нашим споживачам встановлювати прилади обліку води, адже це сприятиме раціональному використанню нашого найціннішого ресурсу і дозволить суттєво скоротити витрати на оплату рахунків за комунальні послуги. Роботи зі встановлення лічильників проводяться за кошти споживачів (відповідно до постанови від 2 листопада 2017 року №1342 "Про внесення змін до порядку формування тарифів на послуги централізованого постачання холодної води та водовідведення, яка набрала чинності 29 листопада 2017 року). Проте варто зазначити, що вартість установки лічильника окупиться за кілька місяців.

Замовити послугу встановлення лічильника можна у КП “Житомирводоканал” та інших спеціалізованих установ. Щоб замовити послугу — варто заповнити форму на нашому сайті: https://vodokanal.zt.ua/services/vstanovlenna-licilnikiv або зателефонувати до інших організацій, які провадять таку діяльність.

 

Нагадуємо, що після встановлення лічильника, він має бути обов’язково опломбованим. Замовити послугу пломбування можна, перейшовши за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/services/servis-onlajn-poslug

Вартість наших послуг можна дізнатися, перейшовши за посиланням:

https://vodokanal.zt.ua/services/vartist-poslug

Звертаємо увагу наших абонентів на те, що КП "Житомирводоканал" може провести реструктуризацію оплати за виконані роботи зі встановлення приладу обліку води на термін до 6 місяців. Для укладання договору з реструктуризації споживач має звернутися до загального відділу КП "Житомирводоканал" за адресою: вул. Чуднівська, 120.