ПРОТОКОЛ
дослідження якості питної води
в період з 16.05 по 20.05.2016 р.
№ п/п |
Найменування показників |
Одиниця виміру |
Нормативні показники |
Фактичні значення показників |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1. |
Температура води °С |
градуси С° |
Фактична |
13,7 |
2. |
Запах при t- 20°С |
бали |
Не більше 2 |
осл/1 |
3. |
Забарвленість |
градуси |
Не більше 20 (35)1 |
6 |
4. |
Каламутність |
мг / дм3 |
Не більше 0,58 (2,03)1 |
0,68 |
5. |
Водневий показник, рН |
одиниці рН |
6,5 - 8,5 |
7,18 |
6. |
Лужність загальна |
моль/ м3 |
0,5 - 6,5 |
2,12 |
7. |
Жорсткість загальна |
моль / м3 |
Не більше 7,0 (10,0)1 |
3,5 |
8. |
Хлориди |
мг / дм3 |
Не більше 250,0 (350)1 |
35,06 |
9. |
Амоній |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 (2,6)1 |
0,07 |
10. |
Нітрити |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 |
<0,003 |
11. |
Нітрати |
мг / дм3 |
Не більше 50,0 |
2,4 |
12. |
Залізо загальне |
мг / дм3 |
Не більше 0,2 (1,0)1 |
<0,1 |
13. |
Алюміній |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 |
0,36 |
14. |
Марганець |
мг / дм3 |
Не більше 0,05 (0,5)1 |
0,024 |
15. |
Загальне мікробне число t 37˚С |
КУО/ см3 |
Не більше100 |
Відсут |
16. |
Загальні колі-форми |
КУО/ 100 см3 |
Відсутність |
Відсут. |
17. |
Ентерококи |
КУО/ 100 см3 |
Відсутність |
Відсут. |
1 Норматив, зазначений у дужках, має право використовувати підприємство питного водопостачання до 1 січня 2020 року в окремих випадках, пов'язаних з особливими природними умовами та технологією підготовки питної води, що не дозволяє довести якість питної води до жорсткішого нормативу, про що повинно бути зазначено у технологічному регламенті або іншому документі з описом технологічного процесу виробництва питної води.