4 роки тому задля формування ефективної системи взаємодії зі споживачем і підвищення комфортності отримання послуг у нас на підприємстві з’явився загальний відділ.

Відкриття відділу зупинило “поневіряння” по кабінетах. Адже для того, щоб отримати консультації з питань водопостачання та водовідведення чи оформити заявку на виготовлення проєктно-технічної документації, проведення ремонтних робіт або інших послуг, уже не потрібно підніматися вище першого поверху. А задля покращення якості обслуговування та оптимізації операційних процесів, було встановлено інформаційний термінал самообслуговування, за допомогою якого можна сплатити за водопостачання та водовідведення та інші послуги, які надає наше підприємство.

У 2017 році загальний відділ підприємства опрацював 6471 листів і заяв громадян, а у 2020 ця кількість сягнула 20 189 звернень. Загалом за 4 роки працівники відділу допомогли у вирішенні 56 476 громадянам.

На момент відкриття відділ очолювала Світлана Черниш, сьогодні його керівницею є Наталія Гавриш. У відділі працює три інженери — Анастасія Мосійчук, Оксана Степаненко та Любов Богуцька, які надають консультаційні, інформаційні послуги, приймають заяви від громадян, та діловод Анастасія Мелещенко, яка забезпечує прийом, облік, реєстрацію і контроль виконання усієї вхідної документації та кореспонденції.

Вітаємо наш загальний відділ із 4-ою річницею із дня створення! Бажаємо йому росту і розвитку, працівницям - натхнення і радості від роботи, абонентам - задоволення від обслуговування!

May be an image of 9 людей, people sitting, люди стоять та у приміщенні