Шановні абоненти, наразі у місті склалася доволі непроста ситуація з електропостачанням, що не може не відобразитися на водопостачанні, яке безпосередньо залежить від наявності електроенергії на об'єктах водоканалу.

Отже, у випадку відсутності електропостачання на наших головних насосних станціях першого та другого підйомів та чотирьох насосних станціях третього підйому, ми підключатимемо генератори, які дозволять транспортувати воду у місто.

Проте у Житомирі є будинки, якість водопостачання яких безпосередньо залежить від роботи підвищувальних насосних станцій. На час відсутності на них електроенергії - ці будинки можна буде забезпечити водопостачанням лише частково (до 5-го поверху). Зі списком будинків, тиск подачі води в яких залежить від роботи ПНС, можна ознайомитися тут.

Звертаємося із проханням до мешканців вказаних будинків: допомагайте один одному, діліться найціннішим ресурсом.

Водночас вкотре наполегливо рекомендуємо усім житомирянам мати запас води, адже в умовах військового часу - це не примха і не забаганка, а необхідність.

Нагадуємо, що труднощі, з якими ми стикнулися, пов'язані із дефіцитом потужності в енергосистемі, викликаним російським обстрілом.

Просимо ставитися із розумінням до ситуації, яка склалася.