Протягом доби наші працівники дільниці із ремонту та експлуатації водопровідних мереж проводять різнопланові роботи на мережах: від заміни запірної арматури до перекладки аварійних трубопроводів. Проведення багатьох видів робіт вимагає призупинення водопостачання, але ми, якщо цього не вдається уникнути, намагаємося зробити все можливе, аби зона перекриття була меншою.

У понеділок наші фахівці проводили заміну засувки на водопровідній насосній станції "Польова". Роботи можна було б провести швидше, якби призупинити водопостачання району: тоді б вода не надходила у камеру і працівники могли б виконати поставлену задачу за кілька годин.

Але, аби не лишати весь мікрорайон без води, було прийнято рішення спустошити резервуари насосної станції. На це пішло кілька годин. Коли рівень води у камері впав - фахівці замінили засувку, яка вже не виконувала свого призначення, на нову.

Роботи були завершені о 22:30. Наші працівники ніколи не знають, о котрій повернуться додому, але завжди намагаються виконати роботи або, завдаючи щонайменше незручностей споживачам, або максимально оперативно.