У зв’язку зі значним погіршенням епідемічної ситуації на нашому підприємстві та зі вступом у дію наказу "Про попередження та реагування на надзвичайні ситуації" від 26 січня 2022 року, КП "Житомирводоканал" тимчасово припиняє здійснювати прийом абонентів.

З 7 лютого ми змушені обмежити доступ до адміністративної будівлі КП "Житомирводоканал" для осіб, які не є працівниками водоканалу.
Проте для Вашої зручності ми посилимо комунікацію у віддаленому доступі:
• для того, щоб отримати консультацію з того чи іншого запитання — зателефонуйте у кол-центр (з 08:00 до 17:00): (0412) 52 01 12, 0 800 752 553.
• щоб дізнатися про перебіг аварійно-відновлювальних робіт — зателефонуйте на номер: (0412) 52 40 15, (0412) 24 08 10.
• з питань замовлення послуг з повірки, пломбування, розпломбування лічильника — звертайтесь за телефонами: 067 411 25 91, 095 203 20 28.

Наші послуги ви можете замовити в онлайн-режимі, перейшовши за посиланням:

Наші фахівці надають консультації в онлайн-режимі через ряд інтернет-сервісів:
• для того, щоб отримати відповідь на запитання з приводу нарахувань, виконання ремонтних робіт — надішліть нам запит в інтернет-приймальню: https://vodokanal.zt.ua/kontakti/internet-prijmalna ;
• для того, щоб отримати відповідь на запитання, які стосуються передачі показників, роботи особистого кабінету — надішліть запит на електронну адресу: ok@vodokanal.zt.ua або зателефонуйте на номер: 095 301 55 17;
• запитання з приводу замовлення та виконання послуг можна надсилати на електронну адресу: open@vodokanal.zt.ua;
• ви також можете адресувати нам свої запитання на нашій сторінці у Фейсбуці: https://www.facebook.com/zhytomyrvodokanal/
Найзручніший спосіб передачі показників та безпечної оплати за спожиті послуги — наш особистий кабінет для населення: https://cpp.vodokanal.zt.ua/ та юридичних осіб: https://cent.vodokanal.zt.ua/enterprises/login.
Окрім того, передати показники в режимі "онлайн" ви можете за допомогою будь-якого з перерахованих сервісів:
- мобільного додатку Lichylnyk;
- через Viber:
- за допомогою Telegram:
Усі проблемні запитання ми обов’язково допоможемо вирішити! А поки що бережіть себе і своїх близьких!

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст