КП "Житомирводоканал" розпочало підготовку до проведення ремонтних робіт із заміни запірної арматури у 3-х камерах та відрізку трубопроводу по вул. Чуднівська. Працівники водоканалу демонтують плити перекриття камер водопровідних мереж, викачують з них воду і очищають від сторонніх предметів та піску.

Нагадуємо, що з 06:00 9 жовтня до 06: 00 10 жовтня КП “Житомирводоканал” і підрядна організація проводитимуть масштабні роботи на водогоні міста. Працівники підприємства готуватимуться до заміни аварійної ділянки трубопроводу, що простягається уздовж вул. Чуднівська. Протягом доби буде замінено 5 засувок у трьох камерах, що знаходяться у цьому районі.

У вищевказаний час підрядна організація проводитиме реконструкцію ще однієї камери, що знаходиться поблизу КП “Дитяча лікарня ім. В.Й.Башека”.

Унаслідок проведення робіт з 06:00 9 жовтня до 06:00 10 жовтня ймовірні перебої з водопостачанням в усьому місті. 

У період з 15 по 18 жовтня буде здійснюватися перекладка трубопроводу на вул. Чуднівська. Унаслідок проведення робіт з підключення новопрокладеної мережі, 18 жовтня буде відсутнє водопостачання на Корбутівці.