Відкрите обговорення щодо коригування обсягу позики, залученої в рамках реалізації Другого проєкту розвитку міської інфраструктури

     КП «Житомирводоканал»  інформує про початок відкритого обговорення щодо коригування обсягу позики залученої в рамках реалізації Другого проєкту розвитку міської інфраструктури.
    Відкрите обговорення відбудеться з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», для комунального підприємства «Житомирводоканал» Житомирської міської ради 7 квітня 2021 року о 10:00  в режимі онлайн за допомогою месенджера “ZOOM”.  
     Заявки для участі у відкритому обговоренні просимо надсилати в електронній формі на електронну адресу vodokanalzt@ukr.net  до 6 квітня 2021 року. Для участі просимо надіслати адресу електронної пошти, на яку для підключення буде направлено посилання та ідентифікатор онлайн конференції.