Цей рік був найскладнішим за роки нашої незалежності, але він навчив нас багатьом важливим речам, серед яких – згуртованість, взаємодопомога та потреба бути корисним своїй громаді, рідній країні.

Цей рік для нас, як для підприємства критичної інфраструктури, яке навіть за сутужних обставин вважає своїм обов’язком забезпечувати безперебійним водопостачанням та водовідведенням усіх містян, виявився мегаскладним, адже перед нами постали нові ризики, які ми маємо опрацювати, аби гідно прийняти виклики.

Перед Новим роком ми хочемо звернутися до кожного із вас із проханням – підтримати нас і сплатити за усі отримані вами послуги. Кожна сплачена гривня – це вклад у майбутнє найважливішого для життєдіяльності міста підприємства.

Входження в Новий рік без боргів – добра українська традиція, яка своїм корінням сягає давнини. Кожен щирий українець, оцінюючи рік, який минає, насамперед намагався вчасно віддати позичене та повернути борги. Тому ми просимо вас розрахуватися із боргами та допомогти нам справно служити на благо міста у наступному році. Завдяки вашим коштам ми зможемо закупити все необхідне для нашого водопровідно-каналізаційного господарства: труби, запірну арматуру, паливно-мастильні матеріали, реагенти тощо, аби продовжувати надавати наші послуги безперебійно.

Водночас ми хочемо висловити подяку усім тим споживачам-господарникам, які щомісячно розраховуються за послуги водопостачання та водовідведення. Саме ви забезпечуєте життя Житомира тут і сьогодні!

Для споживачів, які заборгували підприємству велику суму коштів, але не можуть її сплатити в повному обсязі, є унікальна можливість до 31 грудня 2022 скористатись акцією «Уклади договір на поетапне погашення боргу без попереднього внеску, не виходячи з дому!» Заявки на укладання договору приймаються в робочі дні (понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця) з 08:00 до 16:40 за номером: 095 283 54 40 та 0 800 752 554.