27 квітня підрядна організація "КСМ-груп" розпочала роботи із прокладання ділянки магістрального трубопроводу, який постачає воду до кількох десятків тисяч домоволодінь нашого міста. Були виконані роботи із бетонування 12-метрового захисного футляра, прокладено 6 метрів водопровідної мережі зі скловолокна.

Процес прокладання трубопроводу був ускладнений постійними зсувами грунту, викликаними витоками води через залізобетонний трубопровід, паралельно до якого прокладається новий.

У зв'язку із роботами у часи найбільшого водорозбіру тиск подачі води знижено у кількох районах міста. Наразі, аби покращити ситуацію з водопостачанням, ми підвищили тиск у мережі до максимально можливого.

Роботи з прокладання нового трубопроводу продовжуватимуться завтра. Загальна протяжність мережі, яка буде оновлена, - 2 км.

Просимо у містян вибачення за незручності, але ми мусимо замінювати увесь радянський спадок, який часто неприємно нагадує про себе осадом у воді, поривами, зниженням тиску унаслідок погіршення пропускної здатності труб.