У Житомирі через прорив труби знизили тиск подачі води у 20 багатоповерхівках

20 січня у Житомирі через прорив труби на вулиці Покровській, 28, який стався о 8 годині ранку, знизили тиск подачі води в 20 багатоповерхівках. На ремонт труби витратять 4 тисячі гривень.

Про це Суспільному розповів головний інженер комунального підприємства "Житомирводокаканал" Сергій Єрьомін. За його словами, наразі в підприємстві вирішили не перекривати водопостачання в даному районі:

"Порив був на вулиці Покровській. Аварійна бригада виїхала, обстежила. Поки не перекривали даний район. Будемо старатись виконати роботи під тиском, а далі будемо вносити якісь корективи. За цей тиждень в нас було близько 20-25 поривів невеликої складності. Можна сказати, що ми морозні дні вистояли. В інші роки було набагато гірше. Нам надходило в морозні дні близько 60 повідомлень про прориви, а зараз в день 2-3, максимум 4. Ми стараємось протягом дня їх усунути".

У Житомирі через прорив труби знизили тиск подачі води у 20 багатоповерхівках

 

Працівник "Житомирводоканалу" Сергій Дреус каже, що прорив труби на вулиці Покровській стався через морозну погоду:

"Почалися морози і труби не витримують. Вони вже трохи застарілі. Це основна труба, де йде подача води на будинки. ми плануємо розкопати, усунути цей порив , накласти хомут. У мене тут сьогодні працює 9 людей. Це водії, робочі, вони всі виконують цю роботу. Ми сьогодні плануємо завершити цю роботу".

У Житомирі через прорив труби знизили тиск подачі води у 20 багатоповерхівках

 

За словами начальника міського управління транспорту та зв'язку Костянтина Підпокровного, через порив труби та ремонтні роботи змінено рух тролейбусу №4:

"Маршрут з обіду перенаправлено по проспекту Незалежності та вулиці Східній до вулиці Київської. Поки не курсує по цьому відрізку тролейбус №4, посилено роботу автобусних маршрутів №10 і 4, щоб вивезти центральну частину на вечірній пік людей на Крошню".