Співробітники відділу з обслуговування водопровідних мереж розпочали роботи із заміни аварійної ділянки водогону довжиною в 600 метрів. За 5 днів було проведено розкопки і прокладено перші 150 метрів трубопроводу, який живить промисловий район міста.


Поліетиленові труби, які ми прокладаємо, не схильні до корозії, стійкі до гідравлічних ударів та механічних перенавантажень, морозостійкі, практично не потребують технічного обслуговування. Вони виготовлені відповідно до вимог ДСТУ з первинної композиції поліетилену низького тиску. ПЕ100 – це чистий екологічний матеріал, що повністю придатний до вторинної переробки. Він має найвищі показники харчової безпеки тож є своєрідним знаком якості для питної труби.

Від початку року наші працівники замінили вже більше 700 м аварійних зношених трубопроводів на сучасні, з використанням нових технологій. Гарантійний термін їх експлуатації — 50 років. Завдяки перекладанню мереж нам вдається підвищити надійність водопостачання, зменшити кількість аварійних ситуацій та знизити рівень втрат води.