В умовах ситуації, яка склалася, наші фахівці, як і лікарі, пожежники, працівники служби порятунку, продовжують виконувати свою роботу.

Щодня наші лаборанти, інженери, оператори працюють над тим, щоб “приготувати” та транспортувати містянам більше 60 мільйонів літрів води.

Щодня оператори, машиністи, які працюють на наших очисних спорудах, дбають про ретельне очищення 50 тисяч м3 каналізаційних стоків, які надходять від наших підприємств і домогосподарств.

Щодня слюсарі, електрогазозварювальники продовжують ліквідовувати наслідки аварій на водопровідних та каналізаційних мережах та прочищати закупорені каналізаційні мережі.

Ми дуже вдячні абонентам, які у цей складний час продовжують сплачувати за спожиті послуги, адже для нас надзвичайно важливо мати змогу вчасно розраховуватися із нашими працівниками, які в умовах надзвичайної ситуації, продовжують виконувати свою роботу.
Вчасно сплачені вами рахунки — це матеріали, необхідні для проведення ремонтних робіт, комплектуючі для техніки, це засоби дезінфекції та індивідуального захисту для наших працівників.

Нагадуємо, що ви можете оплатити свої рахунки онлайн з карти будь-якого банку. Це можна зробити з нашого особистого кабінету: https://cpp.vodokanal.zt.ua/

або ж з головної сторінки сайту, перейшовши за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/oplatyty-onlayn