Відтепер на нашому сайті доступний новий сервіс Прийом документів онлайн”, який дозволить надіслати нам документи в електронному вигляді.
Абоненти приватного сектору та багатоквартирних будинків, які раніше визначилися із моделлю договірних відносин із водоканалом, мають можливість надіслати нам документи, необхідні для підписання договору, в електронному вигляді. Наші фахівці підготують договір і повідомлять про те, як і коли його можна забрати.

Завантажити документи для підготовки договору можна за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/services/priyom-dokumentiv-online
 .

Також мешканці приватного сектору, в яких відсутні індивідуальні прилади обліку води і присадибна ділянка яких менша, ніж 5 соток, за допомогою цього сервісу можуть завантажити та надіслати нам документ, який засвідчує цей факт (технічний паспорт).

Заповніть форму, щоб наші спеціалісти могли зв’язатися із Вами 
і узгодити дату і час обстеження ділянки: https://vodokanal.zt.ua/services/priyom-dokumentiv-online .

Нагадуємо, що через наш сайт ви можете скористатись такими онлайн-послугами як: аналіз якості води, замовити послугу встановлення, заміни та повірки лічильника, замовити довідку про відсутність заборгованості, замовити послугу з розблокування каналізації.

Користуйтесь онлайн-сервісами, бережіть найголовніше, що у Вас є — здоров’я та час.