Вже з наступного місяця процедура зняття показників лічильників води у квартирах житомирян займатиме декілька хвилин.
Відтепер контролери «Житомирводоканалу» робитимуть це в декілька кліків за допомоги смартфону та нового додатку, завдяки чому процедура відбуватиметься в рази швидше та якісніше.
Зокрема майстер відділу обліку та реалізації послуг Леся показує, як це працює.

«Захожу в мобільний додаток «Контролер», синхронізую дані, звіряю їх з особовим рахунком, фотографую лічильник, вношу дані й завершую програму в мобільному додатку «Контролер», - роз'яснює процедуру майстер відділу обліку та реалізації послуг КП«Житомирводоканал» Леся Луцкова.
 
Для усіх контролерів підприємство придбає смартфони. Додаток «Контролер» дасть можливість контролювати якість і сумлінність роботи працівників, адже смартфони обладнані GPS-трекерами.
«Впровадження нового програмного продукту дозволить нам підвищити точність збору даних приладів обліку води, скоротити паперову роботу. Зараз контролери знімають показники, передають їх операторам, які вносять їх у базу даних, це затягує процес обробки даних. Незабаром нам вдасться підвищити ефективність праці контролерів та економити їх час за рахунок відсутності необхідності відвідування офісу. Безумовно, нововведення буде корисним і для споживачів, адже завдяки скороченню самого процесу збору, передачі і обробки показників, буде мінімізована кількість помилок, унаслідок яких доводиться робити корегування та перерахунки. Ми хочемо, аби абоненти були вдоволені нашою точністю роботи із даними», - говорить майстер відділу обліку та реалізації послуг КП«Житомирводоканал» Світлана Поліщук.
Наразі додаток «Контролер» зарекомендував себе, як зручний та ефективний сервіс в Одесі, Рівному, Бердянську та інших містах України.