Наше підприємство завжди готове до викликів, у тому числі до тих, які пов’язані з поширенням коронавірусної інфекції у світі та Україні, зокрема.
Під час локдауну ми продовжуємо працювати для вас.
 
Забезпечуємо споживачів безперебійним водопостачанням безпечної води

Спеціалісти контрольно-вимірювальної лабораторії КП "Житомирводоканал" продовжують безперервно контролювати якість води, як з Денишівського та Відсічного водосховищ, так і на усіх етапах її очищення.
Цілодобово наша лабораторія проводить контроль якості питної води за 29 показниками.
 
Відводимо та очищуємо стоки
 
Вирішуємо всі питання наших споживачів за допомогою онлайн сервісів
Для отримання консультації з того чи іншого запитання — зателефонуйте у кол-центр (з 08:00 до 17:00): (0412) 550 552, 0 800 752 553.
Щоб дізнатися про перебіг аварійно-відновлювальних робіт — зателефонуйте на номер: (0412) 24 08 10, (0412) 46 70 15.
З усіх питань замовлення послуг з повірки, пломбування, розпломбування лічильника — звертайтесь за телефонами: 067 411 25 91, 095 203 20 28.
Наші послуги ви можете замовити в онлайн-режимі, перейшовши за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/services/servis-onlajn-poslug
Наші фахівці надають консультації в онлайн-режимі через ряд інтернет-сервісів:
  • для того, щоб отримати відповідь на запитання з приводу нарахувань, виконання ремонтних робіт — надішліть нам запит в інтернет-приймальню: https://vodokanal.zt.ua/kontakti/internet-prijmalna;

  • для того, щоб отримати відповідь на запитання, які стосуються передачі показників, роботи особистого кабінету — надішліть запит на електронну адресу: ok@vodokanal.zt.ua або зателефонуйте на номер: 095 301 55 17;

  • запитання з приводу замовлення та виконання послуг можна надсилати на електронну адресу: open@vodokanal.zt.ua;

  • ви також можете адресувати нам свої запитання на нашій сторінці у Фейсбуці: https://www.facebook.com/zhytomyrvodokanal/.

     

    Передати показники лічильників ви можете дистанційно за допомогою кол центру (зателефонувавши 550-552, 0800-752-553), особистого кабінету (https://cpp.vodokanal.zt.ua/), за допомогою Viber: https://chats.viber.com/gkh_in_ua або Telegram: https://t.me/GKH_IN_UA_BOT, через мобільний додаток Lichylnyk, надіславши SMS повідомлення на один із номерів: 0631081119, 0674115350 у форматі № особового рахунку — показник.

 
Продовжуємо виконувати планові та аварійно-відновлювальні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста
За тиждень роботи в умовах локдауну працівниками КП “Житомирводоканал” було ліквідовано 27 поривів та усунено 158 каналізаційних заторів.
 
Продовжуємо будівельні роботи в рамках проєктів з модернізації водопровідно-каналізаційної системи нашого міста.
 
Хочемо подякувати всім споживачам, які вчасно сплачують рахунки за водопостачання та водовідведення та з розумінням ставляться до нашої нелегкої праці. Завдяки вам, наше підприємство має кошти на своєчасну закупівлю реагентів для знезараження води, оплату електроенергії та все необхідне для здійснення планових та аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних та каналізаційних мережах міста .