На кожному підприємстві є люди, які є опорою усього колективу, які підтримують і надихають усіх та кожного. Начальник відділу кадрів КП "Житомирводоканал" Ольга Писаренко є однією із таких. Активна, цілеспрямована, діяльнісна, - вона заряджає увесь колектив своєю енергією та ентузіазмом. Ольга Олександрівна не втомлюється зізнаватися: не бачить свого професійного життя за межами водоканалу.

“Працюю начальником вiддiлу кадрiв з 2018 року. В зонi моє
ї відповідальності весь необхідний кадровий документообіг. Ми оформлюємо прийом, звільнення, переведення працівників згідно з чинним законодавством. Ведемо військовий та автоматизований кадровий облік, складаємо графіки відпусток, оформлюємо відпустки, готуємо документи до нагородження працівників. Але основна наша задача — забезпечити підприємство кваліфікованими кадрами: робочими, спеціалістами, фахівцями. Для цього ми взаємодіємо з Житомирським центром зайнятості, учбовими закладами, сайтами пошуку роботи, формуємо кадровий резерв. На даний час на підприємстві працює 754 людини, штат укомплектований на 95%”.



“Ми постійно займаємося саморозвитком, підвищуємо свій професійний рівень. У моєму відділі досвідчений персонал. Два менеджери з персоналу працюють в кадрах більше 7 років. Вони знають свою справу, у кожного своя ділянка роботи, але усі взаємозамінні. Я дуже люблю свою роботу, люблю свій колектив. Найбільше я ціную у своїх колегах організованість, комунікабельність, акуратність у веденні документації, знання чинного законодавства. У нашій роботі необхідно бути трішки психологом, адже вона пов'язана зі спілкуванням з людьми. Але головне — це любов до своєї справи. Працювати потрібно з душею, інтересом, постійно розвиватися — тоді буде позитивний результат”.



“Не уявляю себе на іншому робочому місці, тому що люблю свою справу, віддаюсь їй на 100%. Ціную команду відділу кадрів. Разом ми – сила. Люблю підприємство, на якому працюю за те що, воно мене надихає, люблю весь колектив загалом і кожного співробітника зокрема”.



Увесь вільний час проводжу разом із сімєю. Маю сина 9 років. Усі вихідні проводимо на природі, біля річки. Вода — моя стихія. Черпаю енергію від сонця і води. Саме на природі я відновлюю свої сили.

“Маю ще двох діток” собаку Яшу і кота Марса. Це мій антистрес. Це найвідданіші істоти. Хто має домашніх улюбленців — той мене зрозуміє”.

У кожного із нас є свої маленькі, тихі мрії. Я мрію побачити Париж та випити келих шампанського з коханим чоловіком на березі Тихого океану на безлюдному острові”.