Шановні абоненти, доводимо до вашого відома, що у Закон "Про житлово-комунальні послуги" були внесені зміни, які стосуються укладання договорів між споживачами і комунальними установами. Так, укладання нових договорів з водоканалом можна буде протягом 5 місяців після завершення карантину. 

Однак є категорія абонентів, з якими ми вже можемо розпочати процедуру укладання договорів. Абоненти приватного сектору та багатоквартирних будинків, які раніше визначилися із моделлю договірних відносин із водоканалом, уже зараз можуть підготувати документи для підписання договору.

Списки багатоквартирних будинків, які визначилися із типом договору, можна завантажити за посиланням:
адреси багатоквартирних будинків, які визначилися із моделлю договірних відносин

Для підписання договору Вам необхідно відсканувати паспорт; документи, що підтверджують право власності на квартиру; довідку про присвоєння ІПН; документи, що підтверджують право на пільгу (за наявності), паспорти на прилади обліку води, документи про здійснення метрологічної повірки квартирних приладів обліку води. Нижче за посиланням Ви можете знайти і підписати заяву, необхідну для укладання договору, заповнити та підписати її. Відскановану заяву та інші вищевказані документи необхідно надіслати нам на електронну пошту: dogovir@vodokanal.zt.ua  або заповнити форму за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/services/priyom-dokumentiv-online
Фахівці Житомирводоканалу опрацюють Ваші документи та підготують договір. Щойно ситуація в країні стабілізується, Ви зможете отримати договір у нашому офісі за адресою: вул. Чуднівська, 120. Списки адрес, мешканці яких уже можуть оформити договірні відносини з водоканалом, — за посиланням.

Якщо Ви проживаєте у приватному секторі - завантажте 
заява на укладання договори з абонентами приватного сектору

Якщо Ви проживаєте у багатоквартирному будинку, який обрав модель договірних відносин із водоканалом (а саме - індивідуальний договір без обслуговування внутрішньобудинкових мереж), завантажте 
заява на укладання договору з індивідуальним споживачем без обслуговування внутрішньобудинкових мереж