На базі КП «Житомирводоканал» за участі фахівців ТОВ «Торговий дім «Євротрубпласт»» та Навчального Центру при ТОВ «Рубіжанський трубний завод» вперше відбулося навчання зварників пластмас (спеціалізація — зварювання труб із полімерних матеріалів) та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників за спеціальністю “Організація та керівництво безпечними методами робіт при будівництві та ремонті трубопроводів із полімерних матеріалів” для працівників вищезгаданого підприємства. Також у навчанні взяли участь слухачі з КП «Міськводоканал» м. Суми та зварники з м Рівне.

     Навчання органічно поєднало в собі теоретичну, практичну частини та екзамен.
     Під час теоретичної частини слухачі здобули знання про полімерні труби із сучасних матеріалів що використовуються при будівництві водопроводів та каналізаційних мереж. Ознайомилися з властивостями полімерних труб, основними правилами роботи з ними, специфікою зварювання та монтажу мереж у відповідності до актуальної нормативно-технічної документації.
     Під час практичної частини зварники навчилися та вдосконалили свої навички по зварюванню полімерних труб стиковим та терморезисторним методами на сучасному обладнанні швейцарської фірми Georg Fischer.
     За результатами практичного та теоретичного екзамену слухачам присвоєно свідоцтво про набуття спеціалізації «Зварник пластмас».