Будь-яка праця, товар або послуга мають бути оплачені.

Працівники КП "Житомирводоканал" щоденно забезпечують цілодобове водопостачання та водовідведення житомирянам. Платіжна дисципліна абонентів — важливий фактор, який впливає на “життєдіяльність” нашого підприємства. Ми щиро вдячні споживачам, які регулярно, вчасно та у повному обсязі сплачують рахунки за водопостачання та водовідведення. Однак, є й абоненти-боржники, які заборгували підприємству понад 50 млн грн.


Ми неодноразово звертались до наших споживачів - боржників з проханнями погасити заборгованість або ж укласти договір реструктуризації боргу. Також наголошували, що будемо змушені вживати більш радикальні засоби боротьби з заборгованістю — відключення від послуг водопостачання та водовідведення.

Сьогодні працівники відділу по роботі з боржниками провели закриття та опломбування запірної арматури в колодязі приватного домоволодіння, яке заборгувало нашому підприємству понад 8000 грн за надані послуги з водопостачання.

Ми не зупиняємось на цьому й надалі будемо боротись з нашими “найзапеклішими” боржниками! Тож закликаємо споживачів вчасно та у повному обсязі сплачувати рахунки за водопостачання та водовідведення.

Якщо заборгованість все ж накопичилась, ви можете укласти договір реструктуризації та виплачувати її невеликими, посильними для вашого бюджету, сумами. Для оформлення договору реструктуризації боргу, вам необхідно звернутись до нашого відділу по роботі із боржниками.