Спеціалісти контрольно-вимірювальної лабораторії на чолі з її керівником Оленою Слободенюк (ліворуч)

     ДП "Житомирстандартметрологія" оголосила результати перевірки контрольно-вимірювальної лабораторії КП "Житомирводоканал". Перевірка проводилася на дотримання санітарно-гігієнічних норм водопостачання.

     Згідно висновків комісії ДП "Житомирстандартметрологія", лабораторія КП "Житомирводоканал" одна з найкращих в області - вона укомплектована сучасним обладнанням та має відповідний штат кваліфікованих працівників, які вміють працювати на сучасних приладах.

     «На протязі року збирали документи, проводили атестацію співробітників. 17 жовтня комісія  ДП "Житомирстандартметрологія" провела бесіди з працівниками та оглянули обладнання» - розповідає керівник контрольно-вимірювальної лабораторії Олена Слободенюк.

     Лабораторія підтвердила високий рівень якості та прозорості роботи щодо вимірювання якості води, які поділяються на хімічні та бактеріологічні показники.

     Протягом двох років в рамках співпраці зі Світовим банком в Житомирі планують побудувати нову, обладнану на той момент за останнім словом техніки лабораторію, яка буде взірцем для всіх лабораторій в Україні.



Хроматограф


                                                        
PH-метр, нітратометр, кондуктометр


                                                   
Атомно-абсорбційний спектрофотометр