Кожна людина досконало знає слабкі і сильні сторони своєї професії і досить поверхово розуміється на специфіці інших. Ми хочемо розповісти вам про одну із найскладніших наших професій – професію контролера.



Люди, які працюють на цій посаді, змушені виконувати свою роботу за будь-яких погодних умов, вони часто зіштовхуються з агресією і нерозумінням не лише абонентів, а й тварин. «Не пірнаючи» вглиб цієї професії, ми навіть уявити не могли, що переважна більшість контролерів різних служб зазнають нападів та укусів собак!



Загалом у відділі контролю та реалізації послуг КП "Житомирводоканал" працює 20 контролерів водопровідного господарства, які здійснюють перевірку достовірності обліку водопостачання/водовідведення за 100 380 особовими рахунками споживачів.



Контролери виконують надважливі функції: знімають показники лічильників; 
проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу із боржниками про те, наскільки важливо для життєдіяльності громади – оплата за послуги усіх і кожного; доставляють споживачам квитанції; складають акти про недоліки (зірвані пломби, непрацюючі лічильники, зміну кількості проживаючих осіб); розносять повідомлення, які сприяють ефективній співпраці водоканала та абонентів: про необхідність вчасної передачі показників, проведення періодичної повірки лічильників та необхідності їх встановлення тощо.



Кожен із наших працівників завжди хоче стати другом для своїх абонентів, тому ми будемо вдячні, якщо ви проявлятимете розуміння та повагу до наших невтомних бджілок-контролерів!