УВАГА!!! КОНКУРС МАЛЮНКУ «ЗБЕРЕЖЕМО РІЧКУ РАЗОМ!»

проходитиме з 1 по 14 червня 2020 року

Жителі Житомирщини цьогоріч дуже наблизилися до ризиків, зумовленими кліматичними змінами й погодними умовами. Ці ризики, на превеликий жаль, зберігаються. Водночас кризовий час слушний і для того, щоби розважливо розставити пріоритети в житті й діяльності, зокрема, екопріоритети – налагодження гармонійного співжиття природи та людини.

Одним із методів допомогти нашій Землі і продовжити на планеті життя, залишається (про)освіта й творчість, що і спонукало до проведення такої екологічної ініціативи. Адже річка Тетерів — єдине джерело водопостачання жителів Житомира, яка й нині допомагає нам жити на її берегах, попри складнощі свого природного буття, спричинені передусім значним людським фактором.

Усвідомлюючи важливість головної водойми Житомирщини, ми проводимо конкурс малюнку, присвячений збереженню водних екосистем, розвитку екоосвіти та екокультури наших дітей та жителів Житомирщини.

Річка Тетерів – одна з найголовніших окрас нашого міста, яку зображували на своїх полотнах чимало митців: Анатолій Кравченко, Борис Вакс, Валерій Савенець, Людмила Семикіна, Сергій Позняк. Тепер наш час звернути свою увагу на ріку, привернути увагу інших, згуртуватися в екологічній взаємодії.

Організатором конкурсу є КП «Житомирводоканал» за підтримки Партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку в Україні», мережі організацій громадянського суспільства «Зелена Житомирщина» та ПМГ ПРООН/ГЕФ.

Учасниками конкурсу можуть стати діти віком від 4 до 12 років включно Житомира та Житомирського району. Одна особа може представити одну роботу.

Малюнок може бути виконаний у довільній графічній або живописній техніці (олівцями, фарбами, фломастерами тощо).

Усі активності заходу відбуватимуться на фейсбук-сторінці Житомирводоканалу https://www.facebook.com/zhytomyrvodokanal/.

Анонс про конкурс закріплений угорі сторінки спільноти впродовж терміну проведення заходу. Кожен учасник конкурсу має розмістити фото свого малюнку у коментарях під цим постом і зробити репост цієї публікації . Переможців буде обрано за допомогою програми Random!

Усі учасники конкурсу візьмуть участь у розіграші книг та настільних ігор на екологічну тематику.

Бажаємо всім успіхів і чекаємо на ваші малюнки!!!