Ми продовжуємо розповідати вам про цікаві захоплення наших колег. Сьогодні наша історія - про улюблену справу інженера загального відділу Житомирводоканалу Анастасії Заболотної, яка займається прийомом та реєстрацією нашої кореспонденції та документації. Нещодавно у Facebook-акаунті дівчини з’явився допис про організацію благодійного аукціону на підтримку ЗСУ (і Настя, і її батьки підтримують наших захисників: так, наприклад, мама дівчини закупила і передала на потреби армії 50 000 пар шкарпеток). Лотом стала ніжна прикраса, виготовлена Настею власноруч. Завдяки аукціону вдалося зібрати 700 грн, які дівчина перерахувала волонтерській майстерні Житомира "Свій за свого". Дівчина розпочала займатися створенням чокерів відносно недавно – у червні цього року, але встигла виготовити уже близько 80 прикрас (чокерів, браслетів, каблучок).



Її хоббі народилося у день, коли подруга Насті готувалася до свята і попросила дівчину спробувати виготовити їй омріяну прикрасу, адже обрану в інтернеті довелося б довго чекати. Після появи на світ чокеру для подруги у дівчини з’явилося багато замовлень від рідних і близьких людей, які й порекомендували їй створити комерційні сторінки в соціальних мережах. Настя зізнається, що отримує величезне задоволення від процесу творення: у вільний час знаходить світлини прикрас в інтернеті та створює подібні або ж відтворює, зіткані її уявою.



В дитинстві Анастасія також любила створювати вироби із бісеру (щоправда, це були здебільшого тваринки чи предмети декору), виготовляла м’які іграшки і вироби із полімерної глини. Тож ми бажаємо нашій колезі, чутливій до краси, пронести любов до творчості крізь усе життя і завжди мати натхнення для реалізації красивих і корисних ідей та ініціатив!