З початком опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатнен розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у громадян.

Саме тому Фінансовий портал Maanimo створив спеціальну сторінку «Як розрахувати субсидію», на якій зібрана найактуальніша та максимально повна інформація про оформлення субсидії в України. Крім того, враховуючи попит на консультації з цього питання, Maanimo створив систему зворотного зв’язку з працівниками редакції, які в коментарях під статтею регулярно надають детальну консультацію з того чи іншого питання.

Враховуючи високу завантаженість органів державної влади та постачальників комунальних послуг, можливість отримати додаткову інформацію є надзвичайно особливо актуальною.

Для того, щоб отримати консультацію, необхідно:
- перейти на сторінку https://maanimo.com/helpful/141877-kak-rasschitat-subsidiyu-v-ukraine-poryadok-i-osobennosti-nachisleniya-subsidiy;
- під статтею написати коментар зі своїм питанням;
- чекати на відповідь працівників редакції порталу.

Увага! Проект є соціально спрямованим та повністю безкоштовним.