Житомирські водоканалівці піклуються про стабільність водопостачання з дня у день. Щодоби кожна із бригад отримує наряд, у якому зазначається місце проведення та вид робіт: від ліквідації наслідків поривів, до заміни запірної арматури, будівництва водопровідних колодязів, ремонту пожежних гідрантів та колонок тощо.





Так, за кілька днів фахівці відділу із ремонту та обслуговування водопровідних мереж замінили 7 засувок на вул. Святослава Ріхтера, аби забезпечити надійне водопостачання вказаної вулиці та прилеглих до неї вулиць і провулків, адже усі засувки перебували в напіввідкритому або закритому стані, що перешкоджало повноцінному транспортуванню води: 3 засувки були замінені на перехресті вул. Довженка - вул. Св. Ріхтера, 2 - на перехресті вул. Шевченка - Св. Ріхтера, 2 - на перехресті вул. І. Франка - Св. Ріхтера.



Проведені роботи коштували підприємству 92 000 грн, адже вимагали великої кількості ресурсів: від матеріальних (засувки, болти, гайки, шайби, техпластини, фланці, електроди, газ скраплений, кисень технічний та ін.) до експлуатації будівельних машин та механізмів.