Обмін досвідом - передумова розвитку і зростання працівників будь-якої сфери. Ми завжди радіємо зустрічам із колегами з водоканалів інших міст нашої країни та із задоволенням ділимось своїми напрацюванням, здобутими у ході реалізації проєктів реконструкції об’єктів критичної інфраструктури.

Задля обміну професійним досвідом до нас на підприємство сьогодні завітали наші колеги з КВП "Краматорський водоканал". Під час візиту гості ознайомились з особливостями та основними етапами процесу водопідготовки та інноваційною технологією очистки води за допомогою активованого вугілля, яку вже цієї весни ми почнемо застосовувати на нашому підприємстві. Використання активованого вугілля під час приготування питної води допоможе усунути її присмак та запах.

Наша інженерка цеху водоводу Ступакова Тамара Костянтинівна розповіла також про те, завдяки чому ми підвищуємо енергоефективність наших обєктів, про особливості виробництва гіпохлориту натрію на нашому підприємстві та про те, як буде відбуватись очистка води на нових очисних спорудах води, які наразі будуються в рамках коштів, виділених Світовим банком.