2 роки тому на нашому підприємстві ми створили сервіс онлайн заявок, яким встигли скористатися більше 3000 житомирян. Задля того, аби абоненти, не відвідуючи наш офіс, могли отримати бажану послугу, ми розробили форму онлайн запиту максимально зручною та такою, заповнення якої не потребує багато часу.

На сьогодні через офыцыйни сайт нашого підприємтсва можна замовити послуги з первинного встановлення та пломбування лічильника, заміни та повірки лічильника, дослідження якості води, переоформлення рахунку, виготовлення технічної документації, довідку про відсутність заборгованості. Для отримання будь-якої з них - слід перейти за посиланням і заповнити форму.

Перелік послуг, які ми надаємо дистанційно, постійно оновлюється, адже диктується вимогами часу і потребою полегшити їх отримання для населення. Нещодавно у нас з’явилася іще одна онлайн послуга – прийом документів для здійснення перерахунку за послуги водопостачання та водовідведення для тих громадян, які тимчасово не проживають за попереднім місцем реєстрації у м. Житомирі.

Абоненти, які змушені були покинути своє помешкання і бажають отримати перерахунок за послуги (у випадку, якщо у домоволодінні не встановлено лічильник води), – для здійснення перерахунку можуть надіслати відповідні документи через онлайн форму, розміщену на сайті.