Завжди усміхнена і привітна до споживачів та колег, завжди відкрита і налаштована на конструктивну співпрацю, інженер загального відділу Анастасія Мосійчук протягом 3-х років проводить прийом абонентів, надає консультації з питань діяльності підприємства, проводить прийом, реєстрацію та контроль за виконанням заяв, які надходять від споживачів. У своєму інтерв’ю Анастасія розповіла про свій життєвий шлях і роботу на підприємстві.

У 2017 році я розпочала працювати на КП “Житомирводоканал”. Спочатку я була пробовідбірником в лабораторії, але через постійний контакт із холодною водою і реагентами у мене почались проблеми зі здоров’ям, тому я змушена була звільнитись. Після цього певний час працювала в Польщі на заводі. Це був важкий, але водночас цікавий досвід. Там я працювала 3 місяці, а зароблені гроші витратила на пізнання Німеччини, у якій прожила близько місяця. Найяскравіші мої враження — від надзвичайно розкішного парку Сан-Сусі, що знаходиться в Потсдамі”.

Після повернення з Німеччини, я отримала пропозицію обійняти посаду інженеру загального відділу. Так я повернулась на водоканал”.

До моїх обов’язків входить прийом документів на технічні умови, заявок на врізки, на проведення аналізів води. Робота з людьми дуже цікава, але водночас і складна. Щодня нам доводиться спілкуватись з великою кількістю різних людей, кожен приходить зі своїм настроєм, своєю енергетикою, своїми проблемами. Бувають настільки важкі дні, що починаєш задумуватись про зміну роботи. Але коли емоції відступають, я розумію, що настільки звикла до свого підприємства, свого колективу, настільки “зрослась” з цією роботою, що не хочу нічого змінювати”.

Я закінчила Житомирській агротехнічний коледж. Навчалась на спеціальності “Обслуговування та устаткування систем водопостачання та водовідведення”. Потім навчалась в Поліському національному університеті на факультеті “Екологія”. Найцікавіше було в коледжі, бо там було багато спецпредметів саме з водопостачання і водовідведення. А через те, що я з дитинства часто бувала з татом на водоканалі і не раз бачила, як проходять процеси водопідготовки, мені це було надзвичайно цікаво. Мій тато 20 років працює слюсарем на водопровідній насосній станції другого підйому, і саме він у 2017 році привів мене сюди”.

У нас дуже гарний колектив — це не лише колеги, а й подруги, які завжди підтримають в будь-якій ситуації. Ми настільки зріднилися, що нерідко проводимо своє дозвілля разом”.

Мені подобається сучасна українська музика — нещодавно була на концерті Макса Барських, дуже хотіла б на концерт Монатіка, обожнюю його творчість. Найулюбленіші фільми — “Гаррі Потер” та “Один вдома. Я щороку переглядаю всі серії”.

Своє дозвілля проводжу з друзями або з родиною. Ми любимо грати в боулінг, “Монополію”, відпочивати на природі з палатками. Минулого року ми навіть на море їздили з палатками. Зустрічати світанки та заходи сонця на пляжі — це особливе задоволення”.

В дитинстві я займалась дзюдо, рукопашним боєм, боксом. У нашій групі я була єдина дівчинка і мені подобалося відчуття своєї власної сили. Тривалий час займалась легкою атлетикою, модельним бізнесом, приймала участь в показах та фотосесіях”.

Хоча я й люблю подорожувати, мрію побачити нові країни, була в цікавих містах і в Україні, і за кордоном, однак моє улюблене місто — це Житомир. Люблю його за природу, за зелені парки, за цікаві місця і тому, що воно моє. Я можу годинами гуляти по Житомиру”.