Шановні абоненти, звертаємо вашу увагу на те, що у випадку, якщо термін повірки закінчився під час воєнного стану або протягом місяця після його припинення, то ваше попереднє повірочне свідоцтво залишається чинним ще три місяці після скасування воєнного стану. В цей час лічильники не знімаються з обліку, і їхні показники будуть і надалі враховуватись для проведення нарахувань. Це визначено постановою КМУ від 05 квітня 2022 року №412 «Деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного стану».

В постанові не йдеться про те, що під час воєнного стану повірку робити заборонено, тож наразі Житомирводоканал продовжує надавати послуги із заміни та повірки лічильників.

Повідомлення, які ви можете отримати від Житомирводоканалу з приводу закінчення міжповірочного інтервалу вашого лічильника, є рекомендацією, а не вимогою.

Тим споживачам, які мають можливість, зробить повірку вчасно, рекомендуємо все ж таки її виконати, адже після закінчення військового стану різко зросте кількість споживачів, яким необхідно буде пройти повірку лічильників, що зумовить виникнення черги на отримання послуги.

Замовити у нас будь-яку послугу, яка стосується функціонування приладів обліку води, можна за посиланням: https://vodokanal.zt.ua/services/servis-onlajn-poslug