2019 рік не був для нас простим та передбачуваним. Ми приймали багато викликів: бажаючи допомогти людям, які страждали через низький тиск води, ми піднімали його у деяких районах, через що найбільш зношені трубопроводи розходилися по швах, і нам доводилося ліквідовувати ці пориви; влітку нам додавали роботи крадії люків; через проведення робіт із реконструкції водопровідних мереж мешканці окремих районів часто лишалися без води. Ми приймали ці виклики і намагалися допомогти кожному!

У 2019 році працівники КП "Житомирводоканал" здійснили 164 врізки в трубопроводи, локалізували та ліквідували наслідки 969 поривів на водопровідних мережах, 130 засувок замінили та 162 відремонтували, 89 разів ремонтували пожежні гідранти, 55 пожежних гідрантів замінили, проклали більше 2 км трубопроводів.  Дільниця експлуатації каналізаційних мереж за рік промила 38 583 м/п мереж, усунула 9 926 заторів, замінила 318 люків та ліквідувала 41 пошкодження каналізаційних мереж.

Ми знаємо, що і новий рік не буде для нас простим, адже до звичних для нас завдань додаються нові: ми розпочнемо реалізацію проектів з реконструкції очисних споруд води та каналізації, з реконструкції головної насосної станції міста.

Ми готові до цих викликів і вдячні тим житомирянам, які підтримують нас. Ми і надалі будемо змінювати та відновлювати наші мережі, замінюватимемо запірну арматуру, ремонтуватимемо пожежні гідранти та водорозбірні колонки, усуватимемо тисячі каналізаційних засмічень, прочищатимемо колодязі, будуватимемо камери, тому що це наша робота, тому що війна із вбогими мережами і зношеними комунікаціями - це наша війна, і ми мусимо вийти з неї переможцями!